Vi arbetar för att ge våra barn och föräldrar en trygg, kreativ och lärorik vardag! Vi tror på att lära tillsammans och arbetar för att skapa miljöer och lärandesituationer som uppmuntrar till att barnen nyfiket och lekfullt får utforska tekniska, matematiska, språkliga, estetiska och naturvetenskapliga upplevelser tillsammans med andra barn och vuxna. Språket och samtalet är i fokus hos oss. Allas tankar och teorier är viktiga för de bidrar till det gemensamma lärandet. Vi tror på att stärka både lärandet och relationerna, att vara nyfiken på varandra och på det vi försöker förstå. Vårt arbetssätt bygger på delaktighet och inflytande och synliggörs av ett aktivt feedbackarbete. Genom att varje år följa ett gemensamt tema skapas en röd tråd, en likvärdighet, i enheten där barnens intresse och medskapande bidrar till varje avdelnings unika tolkning.

Är du nyfiken på Kungsängsenheten? Klicka på länken och titta på filmen om vår verksamhet:

tisdag 1 december 2015

Kompisgruppen har samarbetsövningar och drama


Tänk vad bra det går när man samarbetar. Vi lyckades med att få plats 11 barn i en rockring.

Barnen har även pratat om vad prinsessor och prinsar är bra på. Prinsessorna Klättrade i berg med klackskor och jagade bort drakar. De var bra på att tacklas i hockey och spela bandy. 
Prinsarna tog hand om sina husdjur och tyckte om att vara hemma och sy kuddar. Det var stor inlevelse då det dramatiserades. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar