Vi arbetar för att ge våra barn och föräldrar en trygg, kreativ och lärorik vardag! Vi tror på att lära tillsammans och arbetar för att skapa miljöer och lärandesituationer som uppmuntrar till att barnen nyfiket och lekfullt får utforska tekniska, matematiska, språkliga, estetiska och naturvetenskapliga upplevelser tillsammans med andra barn och vuxna. Språket och samtalet är i fokus hos oss. Allas tankar och teorier är viktiga för de bidrar till det gemensamma lärandet. Vi tror på att stärka både lärandet och relationerna, att vara nyfiken på varandra och på det vi försöker förstå. Vårt arbetssätt bygger på delaktighet och inflytande och synliggörs av ett aktivt feedbackarbete. Genom att varje år följa ett gemensamt tema skapas en röd tråd, en likvärdighet, i enheten där barnens intresse och medskapande bidrar till varje avdelnings unika tolkning.

Är du nyfiken på Kungsängsenheten? Klicka på länken och titta på filmen om vår verksamhet:

tisdag 31 oktober 2017

Halloweenfest på Äventyret

Idag har vi haft en rysligt rolig halloweenfest där de som ville fick klä ut sig. Många läskiga och fina utklädnader mötte oss i morse. 
Vi började med att festa loss på en smaskig fruktsallad innan det var dags för lite aktiviteter. Barnen hjälptes åt att skapa en stor halloweenpumpa och sen geggade vi med slajm! Festen avslutades med disco och en massa dans.


Här är receptet om ni är sugna på att testa hemma, vi hade även glitter i vårt slajm.


Vi tar tacksamt emot glasburkar så att vi kan tillverka ljuslyktor till barnkonventionens dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar