Vi arbetar för att ge våra barn och föräldrar en trygg, kreativ och lärorik vardag! Vi tror på att lära tillsammans och arbetar för att skapa miljöer och lärandesituationer som uppmuntrar till att barnen nyfiket och lekfullt får utforska tekniska, matematiska, språkliga, estetiska och naturvetenskapliga upplevelser tillsammans med andra barn och vuxna. Språket och samtalet är i fokus hos oss. Allas tankar och teorier är viktiga för de bidrar till det gemensamma lärandet. Vi tror på att stärka både lärandet och relationerna, att vara nyfiken på varandra och på det vi försöker förstå. Vårt arbetssätt bygger på delaktighet och inflytande och synliggörs av ett aktivt feedbackarbete. Genom att varje år följa ett gemensamt tema skapas en röd tråd, en likvärdighet, i enheten där barnens intresse och medskapande bidrar till varje avdelnings unika tolkning.

Är du nyfiken på Kungsängsenheten? Klicka på länken och titta på filmen om vår verksamhet:

fredag 20 april 2018

Nu är våren äntligen här!

Nu när våren och värmen äntligen kommit vore det bra om barnen har både inne- och utebyxor (tex. Jeans) på förskolan eftersom överdragsbyxor börjar bli för varmt. Keps eller annan huvudbonad är bra för att skydda huvudet från solen.

Solen är underbar men stark, om ni vill att barnet ska ha solskydd vore det bra om ni smörjer in med det innan ni kommer till förskolan. Vi kan naturligtvis komplettera med mer under eftermiddagarna om det finns på barnens hyllor.

Nu när värmen kommer vore det bra om barnen har en varsin vattenflaska på förskolan. Tänk på att märka med namn för hygienen.

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar