Vi arbetar för att ge våra barn och föräldrar en trygg, kreativ och lärorik vardag! Vi tror på att lära tillsammans och arbetar för att skapa miljöer och lärandesituationer som uppmuntrar till att barnen nyfiket och lekfullt får utforska tekniska, matematiska, språkliga, estetiska och naturvetenskapliga upplevelser tillsammans med andra barn och vuxna. Språket och samtalet är i fokus hos oss. Allas tankar och teorier är viktiga för de bidrar till det gemensamma lärandet. Vi tror på att stärka både lärandet och relationerna, att vara nyfiken på varandra och på det vi försöker förstå. Vårt arbetssätt bygger på delaktighet och inflytande och synliggörs av ett aktivt feedbackarbete. Genom att varje år följa ett gemensamt tema skapas en röd tråd, en likvärdighet, i enheten där barnens intresse och medskapande bidrar till varje avdelnings unika tolkning.

Är du nyfiken på Kungsängsenheten? Klicka på länken och titta på filmen om vår verksamhet:

tisdag 8 maj 2018

Glädjen, mera vårtecken.Vi har nu hittat snäckor och sniglar i trädet, men vad är skillnaden? Barnen är intresserade utav vad äter, och de äter nog de som finns i trädet och de dem hittar tror barnen.
Vi har tidigare tittat på knoppar, men nu har de blommat ut och fått färg..
Nyckelpigorna tittade även fram, och flera olika färger upptäcktes på nyckelpigorna. En orange nyckelpiga med vita prickar. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar