Vi arbetar för att ge våra barn och föräldrar en trygg, kreativ och lärorik vardag! Vi tror på att lära tillsammans och arbetar för att skapa miljöer och lärandesituationer som uppmuntrar till att barnen nyfiket och lekfullt får utforska tekniska, matematiska, språkliga, estetiska och naturvetenskapliga upplevelser tillsammans med andra barn och vuxna. Språket och samtalet är i fokus hos oss. Allas tankar och teorier är viktiga för de bidrar till det gemensamma lärandet. Vi tror på att stärka både lärandet och relationerna, att vara nyfiken på varandra och på det vi försöker förstå. Vårt arbetssätt bygger på delaktighet och inflytande och synliggörs av ett aktivt feedbackarbete. Genom att varje år följa ett gemensamt tema skapas en röd tråd, en likvärdighet, i enheten där barnens intresse och medskapande bidrar till varje avdelnings unika tolkning.

Är du nyfiken på Kungsängsenheten? Klicka på länken och titta på filmen om vår verksamhet:

onsdag 13 juni 2018

Avslutning på Skattkistan och Guldgruvan.

Idag har vi på Skattkistan tilsammans med barnen på Guldgruvan haft avslutning för de barn som till hösten börjar på ny avdelning och för de barnen som börjar ny förskola.
Vi samlades på gräsmattan på gården. Där sjöng vi tillsammans och åt massa god frukt. Barnen som ska sluta fick även en minnes present. Det blev en härlig stund tillsammans och vi önskar barnen som ska sluta Lycka till!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar